Totes les beques atorgades en el IV Jujol ja estàn gestionades.


Hores d’ara, podem afirmar que totes les beques atorgades en el IV Premi Jujol han estat gestionades amb éxit. Volem agraïr a tots els centres de formació, conservatoris i companyies la seva col-laboració atorgant beques i donant suport al premi. També volem fer extensiu el nostre agraïment a les escoles de dansa participants i  a les concursants i als  concursants, així com a les seves famílies.

Us estaríem molt agraïts si, en acabar l’estada de la beca, ens fèssiu arribar alguna foto de la becada o becat en el centre i algún comentari, d’aquesta manera donaríem continuïtat  i compartiríem amb la resta la vostra experiència.

Moltes gràcies!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mireia Àlvarez,  de l’Escola Itaca i guanyadora de la Beca amb la companyia Thomas Noone Dance, amb Thomas Noone i Júlia Barra, Presidenta de Dansadespí i del Premi Jujol, fotografiats al vestíbul del Teatre Ovidi Montllor, el dia que es va representar Orfeu i Eurídice, espectacle que compta amb la col-laboració de l’alumnat de 6è de contemporani del CPD de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Comments are closed.