Sopar de l’equip de treball del Jujol


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

El divendres 31 de maig, tres setmanes desprès de l’inici de la quarta edició del Jujol, es reunia de nou l’equip de treball que va donar suport a l’Organització del Premi. Però en aquesta ocasió no era per preparar el concurs, sinó que va ser per rememorar  la gran experiència del cap de setmana de l’11 i 12 de maig i per celebrar el seu èxit. Va ser una gran vetllada… bona companyia, bon menjar i bona conversa! El punt de trobada va ser al Restaurant “La Hoguera”, ubicat a pocs metres del Teatre Mercè Rodoreda.

Potser va ser la nit, el lloc o  tot plegat, però ja varen sortir algunes idees per la propera edició del Jujol. I és que aquest equip no hi ha qui l’aturi!!  Aquest grup tan heteregoni de persones, amb la seva divesitat i pluralitat fa que sigui molt fàcil organitzar qualsevol esdeveniment. Varen començar fa molts anys donant el seu recolzament a la “Dansa Solidària amb La Marató de Tv3” fent d’hosteses. Hores d’ara no es pot entendre el Premi Jujol sense la seva presència.

Moltes gràcies Alma, Anna, Bea, Berta, Eva, Gemma, Joan, Joan Antoni, Jordi, Mariona, Marisa, Norma, Núria, Paula, Pili, Rosa P., Rosa S. i Sandra.

Comments are closed.