::: AJORNAMENT del Premi per a combatre la propagació del COVID-19A… Ens retrobem a la TARDOR!!


Benvolgudes i benvolguts,

Atenent a la situació socio-sanitària excepcional en que som inmersos, i trobant-nos a menys de dos mesos vista del Premi Jujol, ens veiem amb l’obligació moral i amb el deure cívic de prendre decisions, per tant, us informem que ajornem l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.

Com no sabem ni com evolucionarà la malaltia, ni com serà el seu ritme de propagació, ni com seran d’efectives les mesures i les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, volem donar prou marge de seguretat sanitària i de prevenció de la propagació de la malaltia.

Descartem el mes de juny per la seva proximitat i per coincidir amb dates complicades de Festivals de final de curs, examens de les PAU, examens de batxillerat, examens universitaris, etc. Els mesos de juliol i agost són no lectius i de vacances.

Tot just tornant de l’estiu, volem donar prou temps per poder remuntar les coreografies que estàvem preparant per als concursos. Reserveu-vos el cap de setmana del 13, 14 i 15 de novembre, dos mesos llargs des de l’inici dels curs 2020-21.

📌 Siguem coherents, practiquem la solidaritat empàtica, col·laborem en la no propagació del virus, prenguem consciència sense caure en alarmismes paranòics de la situació socio-sanitària, seguim les pautes d’actuació dictades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, però sobretot…

PROTEGIM-NOS, CUIDEM-NOS, ESTIMEM-NOS❤❤❤

#JoEmQuedoACasa

Petonets i abraçades per a totes i per a tots!!

Viu la Dansa!!

Comments are closed.