::: Torna el PREMI JUJOL de Dansa Jove (segona quinzena de maig 2021)…


Benvolgudes i benvolguts,

Esperem que us trobeu bé, tant vosaltres com els vostres éssers estimats. Atenent a la situació socio-sanitària excepcional en que som inmersos des de’l 14 de març, vàrem ajornar l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2020 del maig  fins al  novembre del 2020.  Finalment, vistes les condicions sanitàries del moment, vàrem decidir ajornar de nou el concurs.

Hores d’ara us informem que estem treballant per oferir, de nou,  l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2021.  Serà la segona quinzena del maig del 2021.  Aquest XI Premi Jujol acollirà només la modalitat de SOLOS.

Hem de ser prudents, i tenir present que la darrera paraula SEMPRE la tindrà la pandèmia del COVID-19, que genera moltes incerteses i molts canvis en les directrius i les restriccions (vetllarem en tot moment per acomplir les pautes d’actuació dictades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya).

La nostra prioritat serà sempre garantir la seguretat i la salut de totes les persones que vinguin a compartir amb nosaltres aquesta onzena edició del Jujol: les/els participants, el professorat, el públic (en el cas que hi pugui accedir al Teatre), el Jurat i les/els membres de l’Organització.

 

QUÈ HEM DE FER PER PARTICIPAR-HI?

2.1. FORMALITZACIÓ DE LES INSCRIPCIONS

2.1.1. PRE-INSCRIPCIÓ

· Caldrà descarregar-se el Formulari de Pre-inscripcions per al XI Premi Jujol, i enviar-lo complimentat al correu info@pjujoldansajove.com.
· La data màxima per enviar aquests formularis serà el 12 de març del 2021.
· Un cop enviats, i revisats els vostres formularis, us  confirmarem les vostres pre-inscripcions, i podreu formalitzar les vostres inscripcions.

2.1.2. INSCRIPCIONS

· Caldrà  formalitzar-les  ON-LINE,  La data límit per formalitzar les inscripcions i  abonar els drets d’inscripcions serà el 26 de març del 2021 o quan es cobreixi el nombre màxim d’inscripcions.
· Les inscripcions seran VALIDADES, un cop s’hagin formalitzat i abonat les inscripcions.

 

Si voleu saber més sobre les BASES, les PRE-INSCRIPCIONS, etc… cliqueu els següents enllaços…

+ Info Bases Solos versió reduïda. Maig 2021

+ Info Elements obligatoris clàssic. Maig  2021

Formulari PRE-INSCRIPCIONS SOLOS. Maig 2021

Comments are closed.