Voleu conèixer als dos participants becats a ÉStiuDANSA 2021, curs intensiu de clàssic i contemporani?


Us presentem als dos participants becats per l’Associació Dansadespí a l’ÉStiuDansa 2021, curs intensiu de clàssic i de contemporani,  que es va desenvolupar al Foment Cultural i Artístic, les setmanes del 5 al 9 de juliol per a joves  a partir de 14 anys, i del 12 al 17 de juliol per a canalla de 8 a 13 anys.

Òscar Rodríguez i Soriano de l’estudi, escola de dansa, de Sant Boi de LLobregat, va ballar la coreografia “Palladio” a la categoria CON-A4, que va estar guardonada amb la medalla d’ARGENT, comparteix amb nosaltres la seva experiència a Sant Joan Despí…

 

Joel Juàrez i Santín de l’Estudi de Dansa Retahila.som, de Barcelona, va ballar la coreografia “Queremos Cha-cha” a la categoria MOD-A1/I, comparteix amb nosaltres la seva experiència a Sant Joan Despí…

 

Viu la Dansa!

Comments are closed.