Benvinguda


espai_Julia_Barra_8478960886_l Benvingudes i benvinguts a una nova edició del Premi Jujol de Dansa Jove, desitgem que la vostra estada entre nosaltres sigui molt satisfactòria i que entre totes i tots aconseguim que les ballarines, els ballarins, el professorat, el jurat i el públic assistent gaudeixin d’unes jornades plenes de dansa; a on el treball i el sacrifici es posin de manifest, a la vegada que la convivència i la companyonia hi siguin presents.

Aquest 2019 estem d’aniversari, i volem que sigui una edició especial, per això us fem saber les NOVETATS d’enguany:

 1. El Premi abastarà el cap de setmana del 10 al 12 de maig, i s’estructurarà en dos grans blocs:
  • CONCURS: divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí.
   • REBUDA ESCOLES: recollida d’acreditacions, lliurament de samarretes, etc.
   • CLASSES MAGISTRALS: abans de l’inici de cada bloc (matí i tarda).
   • ABANS DE CADA BLOC: s’intentarà que es pugui “trepitjar” escenari.
   • CONCURS: Desenvolupament del concurs per disciplines, modalitats, categories i nivells.
  • GALA SOLIDÀRIA: diumenge tarda. On hi ballaran  les coreografies guardonades amb MEDALLES D’OR en el X Premi Jujol;  també es faran les FINALS  (quan les categories siguin molt nombroses i es facin semi-finals); les seleccionades pel Jurat; les seleccionades per l’Organització; les seleccionades per votació del públic. És una Gala que destinarà TOTA la seva recaptació al l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.
 2. Amplíem l’oferta de les  disciplines amb MODERN/JAZZ.
 3. Amplíem l’oferta a la modalitat  grupal  a la categoria 4.
 4. Totes les modalitats (solos, duos i grupals) tenen la mateix distribució per categories, agrupades en els mateixos anys.SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ…++ Sobre les BASES del CONCURS podeu descarregar-vos aquest arxiu… RESUM BASES X Premi Jujol
  ++ Si voleu fer les vostres pre-inscripcions, haureu de descarregar-vos el FORMULARI PREVISIÓ INSCRIPCIONS X Premi Jujol, i enviar-lo complimentat al correu info@pjujoldansajove.com. Un cop rebem els vostres formularis, us  confirmarem les vostres pre-inscripcions i ja podreu fer les vostres inscripcions a la plataforma WOP

Els propers 10, 11  i 12 de maig us esperem. Volem que aquest cap de setmana resti a la memòria de totes i tots les/els participants com una experiència gratificant, plena de joia i de camaraderia, i que puguin beneficiar-se del que els hi ofereix el Premi Jujol.

Amb la intenció de poder oferir un Jujol actualitzat, que respongui a les vostres expectatives, que reculli els vostres suggeriments i que millori i potenciï el seu atractiu, enguany proposem fer les inscripcions ON-LINE.

Estem molt satisfets i orgullosos de comptar amb la vostra presència. Molts de vosaltres ja ens heu acompanyat en altres edicions del Jujol, d’altres hem coincidit en altres concursos, i per alguns és la primera vegada que ens trobem. Sigui com sigui, el vincle que ens uneix a totes i a tots és la passió per la dansa. A totes/tots vosaltres, moltes gràcies per voler compartir amb nosaltres aquest cap de setmana, en el que la dansa ocuparà el paper protagonista.

Per acabar, només us volia recordar les tres paraules que acompanyen el Premi JUJOL…

Viu la dansa!

Salutacions cordials,

Júlia Barra
Presidenta de l’Associació Dansadespí