Benvinguda


espai_Julia_Barra_8478960886_l Benvingudes i benvinguts a una nova edició del Premi Jujol de Dansa Jove, desitgem que la vostra estada entre nosaltres sigui molt satisfactòria i que entre totes i tots aconseguim que les ballarines, els ballarins, el professorat, el jurat i el públic assistent gaudeixin d’unes jornades plenes de dansa; a on el treball i el sacrifici es posin de manifest, a la vegada que la convivència i la companyonia hi siguin presents.

Els propers 14 i 15 d’abril us esperem. Volem que aquest cap de setmana resti a la memòria de totes i tots les/els participants com una experiència gratificant, plena de joia i de camaraderia, i que puguin beneficiar-se del que els hi ofereix el Premi Jujol.

Amb la intenció de poder oferir un Jujol actualitzat, que respongui a les vostres expectatives, que reculli els vostres suggeriments i que millori i potenciï el seu atractiu, enguany proposem fer les inscripcions ON-LINE.

Us informem que enguany organitzem  III GALA SOLIDÀRIA JUJOL. SJD 2018. L‘acte es desenvoluparà el diumenge 13 de maig al Teatre Mercè Rodoreda a les 17.30h.  És una Gala que destinarà TOTA la seva recaptació al l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. En aquesta Gala hi participaran: coreografies guardonades en el VII Premi Jujol, coreografies seleccionades pel Jurat, coreografies seleccionades per l’Organització, coreografies per votació del públic i coreografies d’artistes convidats.

Estem molt satisfets i orgullosos de comptar amb la vostra presència. Molts de vosaltres ja ens heu acompanyat en altres edicions del Jujol, d’altres hem coincidit en altres concursos, i per alguns és la primera vegada que ens trobem. Sigui com sigui, el vincle que ens uneix a totes i a tots és la passió per la dansa. A totes/tots vosaltres, moltes gràcies per voler compartir amb nosaltres aquest cap de setmana, en el que la dansa ocuparà el paper protagonista.

Per acabar, només us volia recordar les tres paraules que acompanyen el Premi JUJOL…

Viu la dansa!

Salutacions cordials,

Júlia Barra
Presidenta de l’Associació Dansadespí