Esther Confalonieri


Hip hop

Ballarina, professora i coreògrafa urbana des de fa 6 anys. Va néixer a Barcelona en 1985. Es va iniciar en el Funky i Hip-hop a l’edat de 17 anys i es va especialitzar en Break Dance des de l’any 2003 fins a dia d’avui.

Les seves ganes d’aprendre i adquirir experiència, la van empènyer a viatjar per tot el món i a països com: França (París, Grenoble, Tolosa de Llenguadoc), Holanda (Rotterdam), Alemanya (Berlín), Anglaterra (Londres), Finlàndia (Hèlsinki), Suïssa( Estocolm), Estats Units (Nova York), Portugal (Porto), Brasil, el Marroc. Rebent classes de pioners de l’Hip-hop.

Ara és la representant femenina del grup Dynasty Rockers N.I.C a Espanya i Europa juntament amb la seva parella de ball. També és component del grup de bboying Lost in 80´s de Barcelona, del grup de bboying Electroduendes d’Extremadura, ballarina oficial del grup de rap Jazzyrizzla de Barcelona, component i fundadora de l’associació juvenil Bboy Contendre de Sant Joan Despí i de l’associació Ritmix de Barcelona, encarregats d’organitzar esdeveniments i festes d’Hip-hop per als joves de forma no lucrativa.
Ha impartit classes, seminaris, intensius, tallers, master classes, coreografies de competició i iniciat en la dansa Hip-hop a joves de totes les edats a Espanya i a l’extranger.
S’inicia en contemporani, modern i clàssic l’any 2008 dins d’una formació de ballarins a Varium Barcelona. Exconcursant de la tercera edició del programa de televisió Fama, a ballar!

A dia d’avui segueix formant-se amb grans mestres de la dansa clàssica i contemporània, segueix viatjant, competint, fent espectacles, càstings, impartint classes, i adquirint nous coneixements i experiència al costat de professionals.