Notícies III Premi


Trobada del Jurat al Centre Jujol – Can Negre

EL DISSABTE 31 DE MARÇ ES VAN TROBAR LES/ELS MEMBRES DEL JURAT D’AQUESTA TERCERA EDICIÓ DEL PREMI JUJOL DE DANSA JOVE Centre Jujol-Can negre

Una de les parts més importants de qualsevol concurs és el Jurat. El passat dia 31 de març part del nostre Jurat es va trobar per clarificar els aspectes a avaluar, per unificar els criteris de puntuació de les coreografies i per consensuar els apartats que incideixen en la valoració del treball que ben aviat ens mostrareu els propers 12 i 13 de maig.

També es va aprofitar la trobada per enregistrar en vídeo els missatges que les/els membres del Jurat us adreceran el dia de la presentació del Premi i de la rebuda de les escoles.

El sr. Àlex Medrano, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, va oferir una visita guiada a l’espectacular Centre Jujol-Can Negre. Aquest centre és una de les obres més emblemàtiques del mestre Jujol a Sant Joan Despí. Després de la darrera rehabilitació -2010-  ofereix un extens programa d’activitats mensuals, trimestrals i anuals dedicat a la cultura i l’ensenyament de l’art adreçat a la ciutadania.

Van excusar la seva absència David Campos (de gira amb la seva companyia per les Filipines) i Esther Confalonieri i Ester León per compromisos professionals.

Prórroga data límit d’inscripcions

Degut a l’aturada de Setmana Santa, a la bona acollida d’aquesta tercera edició del Premi JUJOL i a les peticions d’algunes escoles,  prorrogem la data límit de les inscripcions fins el 16 d’abril.

Amb aquesta mesura esperem facilitar-vos la formalització de les vostres inscripcions.

El Premi JDJ rep el recolzament del Sr. Josep Ma. Jujol

El III Premi Jujol de Dansa Jove rep el recolzament i el reconeixement del Sr. Josep Mª Jujol i Gibert, fill de l’Arquitecte Jujol

30 abril, 2012

Divendres  27 d’abril es va inagurar al Centre Jujol de  Els Pallaressos (Tarragona)  l’EXPO-JUJOL, una exposició promoguda per l’Arxiu Jujol.

Aquesta expisició té com a objectiu  mostrar  la trajectòria d’un Jujol Arquitecte-artista,  que treballava la fusta, el ferro, el vidre, la llauna, la pedra i tots els material que emprava com un geni i un innovador.  L’obra d’en Jujol a Sant Joan Despí hi està representada i tal com vam poder observar, ocupa una tercera part de l’exposició.

Fins allà es van desplaçar el sr. Àlex Medrano, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, i en Carles Bonsoms, Coordinador del Premi JUJOL de Dansa Jove. Allà van poder gaudir de l’EXPO-JUJOL i aprofitar la ocassió per  transmetre-li al Sr. Jujol Jr, President de l’Arxiu JUJOL, el projecte del Premi Jujol de Dansa Jove. El sr. Jujol va interessar-se molt pel Premi i va donar el seu suport a aquesta iniciativa que enguany celebra la seva tercera edició.

Guardons atorgats grupals

30 maig, 2012

El passat cap de setmana del 12 i 13 de maig es va cel·lebrar la tercera edició del Premi Jujol de Dansa Jove, a Sant Joan Despí.  Nervis, emocions, ganes de ballar i entrega, van ser algunes de les moltes sensacions que es van viure al Teatre Mercè Rodoreda.

Tot seguit, passem  a detallar els premis dins la categoria de grupals:

CLÀSSIC

1. Primers premis valorats en 400€ cada un:

Escola Madó, grup Blanc                       Jove Ballet de Catalunya, grup Passacaglia

2. Segons premis valorats en 200€ cada un:

Escola Espai Físic, grup Heaven            Escola Madó, grup Your Song

CONTEMPORANI

1. Primers premis valorats en 400€ cada un:

Escola Esclat, grup Mad World             Escola Stil, grup November

2. Segons premis valorats en 200€ cada un:

Escola Stil, grup Les Petits Bombons   Escola Tempo, grup Almas de vidrio

3. Accès a la semifinal del Concurs Internacional de Ribarroja del Túria

HIP-HOP

1. Primer premi valorat en 400€ per l’Escola Tempo amb el grup New Tempo

2. Segon premi valorat en 200€ per l’escola Madó amb el grup Rah-Rah

A totes les escoles presentades els volem donar les GRÀCIES  pel suport obtingut per la seva part, la col·laboració i el bon fer de cada una d’elles.

Pel que fa als guardons individuals, restem a la espera de la confirmació d’algunes beques atorgades pel Jurat. No podem publicar les interpretacions guardonades fins que TOTES les beques siguin acceptades per les guardonades i guardonats.