Notícies IV Premi


Mireia Álvarez amb la Thomas Noone Dance…

Cia_Thomas_Mireia_JPG

Mireia Álvarez i Gràcia de l’escola Ítaca va estar guardonada en el IV Premi Jujol, categoria A-4 de Contemporani. La beca consistia en una estada amb la Thomas Noone Dance. Ens ha enviat aquesta foto i ens ha escrit el següent:

“Aquesta setmana (la darrera d’agost) he pogut gaudir de l’experiència de compartir uns dies amb ells. Ha estat molt interessant i estic molt agraïda de la acollida que he rebut per part de tots.

Moltes gràcies.”

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la teva experiència!

Marta Raso gaudeix de la beca del Jujol al Certamen de Ribarroja…

Marta_Raso_Ribarroja

El darrer cap de setmana de juny  es va celebrar el XVII Certamen de Dansa de Ribarroja del Túria.  Marta Raso i Espadalé, de l’escola Madó,  guardonada en el IV Premi Jujol amb un passi a la semifinal de la modalitat individual en la especialitat de dansa clàssica,  Categoria Infantil A. La seva família ens ha enviat aquesta foto i ens diuen:

“Tot i no passar a la final, us vol agrair l’oportunitat que li vau brindar per participar en aquest Certamen tan important per ella. Una jove ballarina que després de sis anys de ballar veu com l’esforç i el treball diari també té la seva recompensa”.

Moltes gràcies!

Enregistraments personalitzats de la vostra participació en el concurs…

Davant de la demanda d’algunes escoles i/o famílies de poder obtenir les imatges enregistrades durant el concurs, us volem oferir la possibilitat de contactar amb l’Associació Trimatge, l’equip professional que s’encarrega del servei de comunicació i de l’imatge del Premi, i que va fer l’enregistrament del concurs.

Podeu escriure’ls-hi al correu pjujoldansajove@trimatge.org , indicant el nom de la coreografia, el nom de la /del participant i el bloc del concurs (dissabte matí, dissabte tarda o diumenge matí).

L’edició es farà a partir dels enregistraments fets en dues càmeres, i en format professional, totalment personalitzat: amb crèdits, amb caràtula, etc.

El cost serà 20 euros per als individuals i 40 euros per als grupals.

Sopar de l’equip de treball del Jujol

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

El divendres 31 de maig, tres setmanes desprès de l’inici de la quarta edició del Jujol, es reunia de nou l’equip de treball que va donar suport a l’Organització del Premi. Però en aquesta ocasió no era per preparar el concurs, sinó que va ser per rememorar  la gran experiència del cap de setmana de l’11 i 12 de maig i per celebrar el seu èxit. Va ser una gran vetllada… bona companyia, bon menjar i bona conversa! El punt de trobada va ser al Restaurant “La Hoguera”, ubicat a pocs metres del Teatre Mercè Rodoreda.

Potser va ser la nit, el lloc o  tot plegat, però ja varen sortir algunes idees per la propera edició del Jujol. I és que aquest equip no hi ha qui l’aturi!!  Aquest grup tan heteregoni de persones, amb la seva divesitat i pluralitat fa que sigui molt fàcil organitzar qualsevol esdeveniment. Varen començar fa molts anys donant el seu recolzament a la “Dansa Solidària amb La Marató de Tv3” fent d’hosteses. Hores d’ara no es pot entendre el Premi Jujol sense la seva presència.

Moltes gràcies Alma, Anna, Bea, Berta, Eva, Gemma, Joan, Joan Antoni, Jordi, Mariona, Marisa, Norma, Núria, Paula, Pili, Rosa P., Rosa S. i Sandra.

Totes les beques atorgades en el IV Jujol ja estàn gestionades.

Hores d’ara, podem afirmar que totes les beques atorgades en el IV Premi Jujol han estat gestionades amb éxit. Volem agraïr a tots els centres de formació, conservatoris i companyies la seva col-laboració atorgant beques i donant suport al premi. També volem fer extensiu el nostre agraïment a les escoles de dansa participants i  a les concursants i als  concursants, així com a les seves famílies.

Us estaríem molt agraïts si, en acabar l’estada de la beca, ens fèssiu arribar alguna foto de la becada o becat en el centre i algún comentari, d’aquesta manera donaríem continuïtat  i compartiríem amb la resta la vostra experiència.

Moltes gràcies!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mireia Àlvarez,  de l’Escola Itaca i guanyadora de la Beca amb la companyia Thomas Noone Dance, amb Thomas Noone i Júlia Barra, Presidenta de Dansadespí i del Premi Jujol, fotografiats al vestíbul del Teatre Ovidi Montllor, el dia que es va representar Orfeu i Eurídice, espectacle que compta amb la col-laboració de l’alumnat de 6è de contemporani del CPD de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Guardons, beques i premis del IV Jujol

Benvolgudes i benvolguts, us facilitem els resultats dels guardons, beques i premis atorgats en el IV Premi Jujol de Dansa Jove celebrat els passats 11 i 12 de maig al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí.

Pel que fa a les beques, hem inclòs el llistat de guardonades i guardonats. A posteriori potser que les/els beneficiàries/is  no la puguin disfrutar per problemes de calendari o d’altres. En aquests casos la beca passarà a la/al següent classificat.

GUARDONS CLÀSSIC INDIVIDUAL

CATEGORIA A-1:

· NIVELL I:

o   Medalla d’or: Tània Carretero

· NIVELL II:

o   Medalla d’or: Marta Raso

o   Medalla de plata: Aina Betancourt

o   Medalla de bronze: Janire Rodríguez

CATEGORIA A-2:

· NIVELL I:

o   Medalla de bronze: Júlia Dubuclet

· NIVELL II:

o   Medalla d’or: Mireia Reyes

o   Medalla de plata: Estel Tomasa

o   Medalla de bronze: Inés Huertas

CATEGORIA A-3:

· NIVELL I:

o   Medalla de bronze: Rosa Mañé

· NIVELL II:

o   Medalla d’or: Júlia Encabo

o   Medalla de plata: Leine Duarte

o   Medalla de bronze: Sara Torras

CATEGORIA A-4:

Medalla de plata: Ana Navarro

o   Medalla de bronze: Gerard Sangrà

GUARDONS CONTEMPORANI INDIVIDUAL

CATEGORIA A-1:

o   Medalla d’or: Desert

o   Medalla de plata: Inés Huertas

o   Medalla de bronze: Desert

CATEGORIA A-2:

o   Medalla d’or: Júlia Encabo

o   Medalla de plata: Anna Correro

o   Medalla de bronze: Mireia Reyes

CATEGORIA A-3:

o   Medalla d’or: Laia Llagostera

o   Medalla de plata: Júlia Peña

o   Medalla de bronze: Gerard Sangrà

CATEGORIA A-4:

o   Medalla d’or: Mireia Alvarez

o   Medalla de plata: Ariadna Estivill

o   Medalla de bronze: Maria Garreta

GUARDONS CLÀSSIC GRUPALS

CATEGORIA B-1:

o   Primer Premi: Raquel Abellán, Judith Tomás, Elena Pujol i Inés Huertas.    

o   Segon Premi: Aina Betancort,  Nebot Coral, Elisabet Mchedlidze, Marta Raso, Ester Saborit, Clàudia Salinas, Elisabet Reina i Meritxell Reina.           

CATEGORIA B-3:

o   Primer Premi: Judith Abellán,  Paula Bernal, Leine Duarte, Júlia Encabo, Maria Garreta, Carolina Leist, Miranda Lòpez  i Vanessa Pardo.   

GUARDONS CONTEMPORANI GRUPALS

CATEGORIA B-1:

o   Primer Premi: Raquel Abellán, Inés Huertas, Maragda Indurain, Anna  Pons, Elena Pujol, Júlia Rojas i Judith Tomás.                     

o   Segon Premi: Carlota Barris, Aina Caldés, Marc Castillo, Maria Díaz, Raquel Fernàndez, Maria Ribas, Marta Serra  i Mireia Varón.         

CATEGORIA B-2:

o   Primer Premi: Júlia Anguera, Gemma Caldés, Queralt Malé, Júlia Peña i Júlia Vernet.          

o   Segon Premi: Irene Baldrich, Claudia Carpintero, Laia Sardà, Eva Sebastià, Marina Torres i Mar Vicient.        

CATEGORIA B-3:

o   Primer Premi: Candela Amaya, Arantxa Ascanio, Marta Benito, Irene Catena, Natàlia Neirai Victòria Varela.    

o   Segon Premi: Anna Carmona, Anna Ferrón, Isabel Galera, Estefania Gonzàlez, Alejandra Martín, Maria Muñoz  , Irene Puche, Alba Rodríguez, Elena Troyano i Gisela Vera. 

GUARDONS HIP-HOP GRUPALS

CATEGORIA B-2/B-3:

o   Primer Premi:    Alba Arellano, Helena Córdoba, Eliane Gasset, Cristina Izquierdo, Maria José Baez, Xènia Palmero, Azahara Puerto, Tamara Robellati Elena  Valiente.             

o   Segon Premi:  Àndrea De las Heras, Pedro Jimènez, Anna Mañé i Raquel Roig.

 


BEQUES I PREMIS CLÀSSIC INDIVIDUALS

o   EUROPEAN DANCE CENTER PARIS GOUBÉ : Janire Rodríguez

o   CONSERVATORIO DE DANZA SCAENA: Ana Navarro

o   ESCOLA BALLET DAVID CAMPOS: Elena Pujol i Raquel Abellán

o   ESTUDI ANNA MALERAS: Marta Reinés.

o   ESCOLA BALLET EULÀLIA BLASI: Henar García

o   CONSERVATORIO DE RIBARROJA DEL TÚRIA

o   Passi a la semifinal de clàssic INFANTIL A: Marta Raso

o   Passi a la semifinal de clàssic INFANTIL B: Júlia Encabo

o   Passi a la semifinal de clàssic JUNIOR: Ana Navarro

o   LIVINGDANCE BARCELONA: Marc Castillo

o   DANSADESPÍ: Claudia Salinas

BEQUES I PREMIS CONTEMPORANI INDIVIDUALS i GRUPALS

o   COMPANYIA THOMAS NOON: Mireia Alvarez

o   CONSERVATORIO DE RIBARROJA DEL TÚRIA:

o   Passi a la semifinal contemporani grupal: Candela Amaya, Arantxa Ascanio, Marta Benito, Irene Catena, Natàlia Neira   i Victòria Varela.

o   ESTUDI ANNA MALERAS: Marta Gregorio

o   ESCOLA BALLET EULÀLIA BLASI: Mario Molina

o   INSTITUTE OF THE ARTS BARCELONA (IAB): Arnau Pèrez

o   DANSADESPÍ: Inés Huertas

Enguany hem estrenat “Jujol”!

DSC_8600

Enguany hem estrenat el nostre “Jujol”.  Està fet a mà en ceràmica i s’ha emprat la tècnica del craquelat. El sota-relleu ha estat recobert de vidre fós, evidentment, de color blau Jujol . La creació ha anat a càrrec de l’entitat local Art-sis, concretament de la Sònia i de la Maite, que han agafat com a model el logotip creat per l’Associació Trimatge per la primera edició del Premi Jujol, i que s’ha mantingut fins ara.

Aquest particular  guardó era el que rebien els primers premis de cada disciplina i categoria, tant de la modalitat individual com de la modalitat grupal.

Beca. “Conservatorio de Danza SCAENA” de CARMEN ROCHE

El IV Premi Jujol ofereix una beca al CONSERVATORIO DE DANZA SCAENA , ubicat a Madrid i dirigit per CARMEN ROCHE , ballarina i Mestre de la companyia de Maurice Béjart (Ballet du XX SIÊCLE), directora de l´ensenyament a l´escola MUDRA  (M. Béjart) , sotsdirectora del primer “Ballet Clásico Nacional” (Espanya) i de la “Escuela Nacional de Danza Clásica”(Madrid) , mestra convidada a companyies i jurat internacional ,

Veure més

Beca “EUROPEAN DANCE CENTER PARIS GOUBÉ “

El IV Premi Jujol ofereix una beca al centre parisenc “EUROPEAN DANCE CENTER PARÍS GOUBÉ”, dirigit per Jennifer Goubé, ex-solista de l’Ópera de París, ballarina principal del Ballet de l’Ópera d’Hambourg (Jhon Neumier), professora a l’Escola de Dansa de l’Ópera de París sota la direcció de Mme. Claude Bessy i directora de “Etoiles de l’Europe”, grup format per entre 10 i 12 ballarins i joves talents de la Dansa.

Veure més

Ha finalitzat el període d’Inscripcions

Tot just ahir  va finalitzar el període d’Inscripcions, volem agraïr a totes les escoles i centres de formació que s’han inscrit a la IV edició del Premi Jujol de Dansa Jove de Sant Joan Despí 2013.

Els propers dies 11 i 12 de maig tenim una cita al Teatre Mercè Rodoreda per compartir un cap de setmana molt artístic, a on la dansa prendrà tot el protagonisme.

En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per comentar-vos les possibles incidències en les inscripcions i per informar-vos sobre el calendari del concurs, la distribució de les disciplines, de les categories, etc.

Salutacions cordials,

Viu la Dansa!