Notícies X Premi


::: Les escoles ja tenen els enllaços per descarregar-se els videos…

Benvolgudes escoles i benvolgudes famílies,

Us informem que les escoles ja han rebut els enllaços per descarregar les vostres peces coreogràfiques. Es podran descarregar els videos fins al proper 31 d’octubre.

L’edició dels més de 400 vídeos dels enregistraments a 3 càmeres, i que enguany hi ha hagut més de 100 coreografies respecte a l’edició anterior, ha fet que tot plegat hagi estat un procés més llarg i mést lent.

Per la propera edició mirarem de cercar un sistema més ràpid i més àgil.

Esperem retrobar-nos per la XI edició del Premi Jujol que es desenvoluparà el cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig 2020.

Us desitgem un molt bon estiu!!

VIU LA DANSA!!

Ja tenim data per a la propera edició del Premi JUJOL…

Quan tot just estem a les acaballes del curs 2018-19, us volem informar que ja tenim confirmada la data del proper XI Premi Jujol de Dansa Jove. SJD 2020.

Reserveu-vos a la vostra agenda de concursos el cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig del 2020.

A la tornada de les vacances d’estiu us farem cinc cèntims sobre les Bases Generals, sobre els terminis per formalitzar les vostres inscripcions, etc.

Que tinguem unes bones vacances, que ens ajudin a carregar les bateries, a recuperar forces i a tornar-nos a il·lusionar amb la MÀGIA de la DANSA.

 

Viu la Dansa!!

Sopar equip de treball JUJOL…

El passat divendres 31 de maig vàrem tancar el X Premi Jujol, va ser un sopar de l’EQUIP DE TREBALL JUJOLIÀ. Es va fer balanç de l’organització, el desenvolupament i de la finalització del  X Premi Jujol de Dansa Jove (Concurs i la IV Gala Solidària Jujol).  Mentre sopàvem, varen sorgir noves propostes per a millorar la propera edició… Ja us farem cinc cèntims de les novetats… Ben aviat.

 

Viu la Dansa!!

IV Gala Solidària JUJOL. KARINA CAMPOS i JÉRÔME PEYTOUR…

A la IV Gala Solidària JUJOL, hi varen ballar com a artistes convidats  Karina Campos Sabas i Jérôme Peytour, la peça  Home sweet home, coreografiada per  David Campos, amb música de Virus String Quartet.

 

Karina CAMPOS es va formar com a ballarina a l’escola dels seus pares,  la Escola de Ballet David Campos a Barcelona. A molt primerenca edat ja va començar com a cos de ball en la companyia de Ballet David Campos fundada i dirigida per David Campos i Irene Sabas i on més tard es va desenvolupar com a solista en produccions com a Don quijote, Trencanous, la Bella Dorment (actuant en el Gran Teatre del Liceu) o Giselle amb gires internacionals com per Itàlia o Àsia.

Des del 2014 fins a l’actualitat forma part com a solista en la companyia Landestheater Detmold a Alemanya sota la direcció de Richard Lowe obtenint rols principals com en Blancaneu i Noces de Sang on a més rep el premi a la millor artista de l’any en el Theaterpreis 2016.

Com a artista convidada ha col·laborat amb la Cie. François Mauduit (exsolista de Béjart) a França i amb el Panov Ballet a Israel entre altres.

 

Jérôme PEYTOUR. Nascut a Llemotges (França) on va estudiar en el Centri Chorégraphique Michèle DARCY. Va completar la seva formació prenent classes amb professores de renom com Gilbert Mayer (Paris Ópera), André Glegolski, Laura Connor o Víctor Ullate. També va participar en diversos concursos rebent primer premi en Biarritz, Houlgate i Lió.

Als 17 anys va iniciar la seva carrera en el Vienna Festival Ballet de Londres on va interpretar els grans clàssics com el Llac dels cignes, Giselle o Coppélia. En 2007 va integrar la companyia Ballet David Campos a Barcelona com a solista ballant creacions del coreògraf com a Rock Rèquiem, Nenehledej o el Trencanous amb el paper de Fritz.

Des del 2014 fins a l’actualitat forma part de la companyia Landestheater Detmold a Alemanya sota la direcció de Richard Lowe on ha ballat rols principals en Noces de Sang, Cinderella i en Der Nussknacker.

Com a artista convidat va ballar amb la Cie. François Mauduit (exsolista de Béjart) a França, el Grand Ballet Academy (Tòquio), el Conservatori de Dansa de Mèxic entre altres.

 

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres el vostre art, la vostra professionalitat i el vostre compromís amb la dansa de base, en aquesta Gala Solidària Jujol.

El fet de ser-hi, diu molt de vosaltres!!

Viu la Dansa!!

::: PUNTUACIONS per blocs…

Si voleu consultar les puntuacions de la Xa edició del Premi Jujol, podeu clickar el següent enllaç:

X PJDJ  GRAELLES  PUNTUACIONS

Viu la Dansa!!

::: Gala Solidària JUJOL, carta d’agraïment de l’HSJD…

 

 

La Gala Solidària Jujol. SJD 2019 va recaptar un total de 2.390 euros que han anat, íntegrament  al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu. El seu objectiu és el de minimitzar l’impacte negatiu que comporta l’hospitalització en els infants. Gràcies a aportacions com  aquesta, els petits valents de l’Hospital es sentiran molt més confortables i tranquils a través de les intervencions assistides amb gossos, els pallassos d’hospital, la musicoteràpia, l’art-expressió i el taller de cant entre moltes altres activitats.

2.390 gràcies a totes i a tots els que amb la vostra participació, esforç i col·laboració ho heu fet possible.

Carta  agraïment  HOSPITAL  AMIC.  Gala  Solidària  Jujol 2019

 

Viu la Dansa!!

::: Darreres informacions: BEQUES, FOTOS i VÍDEOS…

 

 

 

Benvolgudes ESCOLES, PARTICIPANTS i FAMÍLIES,

 
Us adjuntem la darrera informació que us ajudarà a gestionar diversos temes: beques, vídeos i fotos.
 
Us agraïm de tot cor el fet d’haver compartit amb nosaltres aquesta darrera edició del Premi Jujol, que ha estat molt especial per coincidir amb el 10è aniversari.

+ MÉS INFO

 

Viu la Dansa!!
 
 

INFORMACIÓ, RECORDATORIS, HORARIS GENERALS del concurs…

Si voleu tenir informació actualitzada del Premi Jujol us convidem a que cliqueu aquests enllaços:

X_PJDJ_Horari_General_Concurs_ blocs_ok

X_PJDJ_Informació general i recordatoris_ok

X_ PJDJ Informació CLASSES MAGISTRAL

X_PJDJ_MARC HORARI GENERAL CONCURS_ACTUALITZAT_OK

::: Us presentem el vídeo promocional del X Premi Jujol…

:: CALENDARI GENERAL DEL CONCURS…

Si voleu saber en quin BLOC us toca ballar cliqueu el següent enllaç    X PJDJ Calendari general per blocs

Viu la Dansa!!