Beca “EUROPEAN DANCE CENTER PARIS GOUBÉ “


El IV Premi Jujol ofereix una beca al centre parisenc “EUROPEAN DANCE CENTER PARÍS GOUBÉ”, dirigit per Jennifer Goubé, ex-solista de l’Ópera de París, ballarina principal del Ballet de l’Ópera d’Hambourg (Jhon Neumier), professora a l’Escola de Dansa de l’Ópera de París sota la direcció de Mme. Claude Bessy i directora de “Etoiles de l’Europe”, grup format per entre 10 i 12 ballarins i joves talents de la Dansa.

Aquest centre, autoritzat pel Ministeri de Cultura francès per oferir la “Formation Diplôme d’Etat de professeur de Dansa Classique” concedirà una beca de 5 dies a París (dues classes diàries) entre l’1 de setembre de 2013 i el 30 de juny del 2014.

El centre estarà representat per Laura Mas, que escollirà a la/al participant guardonat i lliurarà la beca.

 


Comments are closed.