Tosca al Teatre Mercè Rodoreda…


 

DSC_0211El passat diumenge,  18 de maig, part de l’equip de treball del  Premi Jujol, va poder gaudir  de Tosca. Les entrades van ser donades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant joan Despí.

L’Òpera va ser interpretada per l’Òpera Jove de Catalunya. És una òpera en tres actes,  amb música de Giacomo Puccini i llibret  en italià  de Luigi Illica i Giuseppe Giacosa.

Des d’aquestes línies volem agraïr la feina i el paper que juguen les persones que integren l’equip del treball del Jujol. Amb la seva aportació i la seva dedicació fan que el desenvolupament del Premi Jujol esdevingui una experiència innoblidable i única. Durant el cap de setmana del Jujol, les escoles tenen el seu punt de trobada per compartir moments, per conèixer altres artistes i per mostrar el seu treball a sobre de l’escenari.
N’estem molt orgullosos i a la vegada molt satisfets de poder comptar amb un equip humà tan valuòs i tant col·laborador.
Ara ens resta pendent el sopar de “germanor”…
Viu la Dansa!!

Comments are closed.