Sopar de l’equip del V Premi Jujol…


 

El passat divendres 13 de juny l’equip de treball del Premi Jujol de Dansa Jove de Sant Joan Despí es va trobar per fer un sopar de germanor… Després de finalitzar cada projecte, ens agradar trobar-nos per possar en comú tot allò que ens pot ajudar a millorar el Premi Jujol.

DSC_0374Va ser una trobada distessa, jovial i molt entretinguda. Vàrem compartir les anècdotes  i les vivències viscudes al cap de setmana del 10 i 11 de maig en el Teatre Mercè Rodoreda.

Les reunions de treball prèvies al Concurs, el mateix cap de setmana del Premi i el feed back posterior al concurs són unes experiències meravelloses, molt enriquidores que ens omplen de satisafacció. Segons algunes de les col·laboradores, crea adicció, i fa que any rere any vulguin tornar a empènyer fort per tirar el Premi endavant. Formar part d’aquest col·lectiu és un veritable honor i orgull.

Aprofitant l’avinentesa de la trobada, vàrem celebrar l’aniversari d’en Joan Vall, marit i pare d’artistes, que forma part de l’equip de treball des de la 3a edició.

DSC_0373Tot l’equip de persones que aporten el seu temps i la seva dedicació al Premi Jujol, estan vinculades a la dansa: o reben classes de modern-fussió per adults, o les seves filles reben classes de dansa, o en la majoria de casos, les dues opcions alhora.

Aquestes classes s’imparteixen a l’ESPAI FÍSIC.EscoladeDansa, que comparteix espai amb l’Associació Dansadespí.

Moltes gràcies a totes i a tots!!

I recordeu… VIU LA DANSA!!

Comments are closed.