Recordatoris pel bon funcionament del Premi JujolVI_PJDJ_encapçalament

Benvolgudes i benvolguts,

En primer lloc donar-vos les gràcies per voler compartir el proper cap de setmana de l’16 i 17 de maig el vostre treball, la vostra il-lusió i el vostre esforç amb la resta d’escoles,  de professorat, amb el públic i amb el Jurat. El Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí obrirà les seves portes per ser, de nou, un punt de trobada entre moltes escoles i centres de dansa d’arreu de Catalunya.

Us volem fer  un petit recordatori d’alguns aspectes del funcionament i dinàmica del Concurs perquè, entre totes i tots, ens sentim satisfets del Premi Jujol. Us preguem que el compartiu amb les vostres famílies i el vostre alumnat:

– – –
ACREDITACIONS
– El dissabte caldrà accedir al Teatre per la porta posterior (carrer Goytisolo) per tal d’acreditar-se. El diumenge s’accedirà per l’entrada principal.
– Per agilitzar aquest tràmit, el grup s’esperarà al carrer, per ordre de llista (per facilitar la nostra feina i rendibilitzar el vostre temps), i amb el DNI a la mà. Haureu de seguir les instruccions de l’equip de treball del Jujol.
– Tot i que tenim cintes per penjar-se l’acreditació, cal portar-ne per si de cas.
– Per recollir les acreditacions cal tenir en compte que:
1. Cal presentar-se TOT el grup acompanyat del professorat responsable
2. Cal portar el DNI o documents identificatius originals.
3. Cada escola recollirà TOTES les acreditacions i les samarretes d’una sola vegada.

– – –
CLASSES PRÈVIES
– Les classes prèvies tenen com a objectiu escalfar i preparar-se pel concurs. I cal tenir present que:
1. Tindrà prioritat l’alumnat que hi participi en el bloc corresponent.
2. Les pulseres es vendrán per rigurós ordre d’arribada. Cal comprar-les personalment (presentant l’acreditació) i posar-se-les de forma  inmediata. No es podran fer reserves.
3. Hi ha places limitades.
4. El cost de la pulsera de la classe és de 10 euros.
– Les dels matins són de Contemporani i seran impartides el dissabte per Pepe Hevia, i el diumenge per Dani Corrales. Les de les tardes són de clàssic, i les imparteix Glòria Gella.
– – –
ENTRADES (pulseres)
– Segons la nova normativa de la llei d’espectacles, en cap moment es podrà deixar passar al pati de butaques a ningú si no hi ha cap butaca buida. Per tal motiu tots els assistents hauran d’ocupar sempre una butaca.
– Les pulseres es poden comprar al Teatre el mateix dia del concurs. Tenen un cost de 10 euros per bloc (matí o tarda), de 15 euros per dia sencer, o de 25 euros per tot el concurs (dissabte i diumenge).
– Cal posar-se la pulsera en el moment de la seva compra.
– La possessió d’una entrada, en alguns moments de máxima afluència, no garanteix la disposició d’una butaca.
– En cap cas es podran guardar butaques amb jaquetes ni altres objectes.
– – –
ORDRE i RESPECTE
– És obligatori respectar les pauses establertes en l’horari per entrar o sortir del pati de butaques. En cap cas es podrà entrar o abandonar la sala fora de les mateixes.
– Es prega el màxim ordre i silenci en els vestuaris, passadissos i vestíbul del Teatre per a un millor funcionament del concurs.
– Està totalment prohibit entrar menjar i beguda al pati de butaques. Preguem que per satisfer les seves necessitats acudeixin al bar.
– Durant l’actuació de les /dels concursants , el professorat responsable no podrá estar a la caixa escénica, tret de les categories CLA-A1 i CON-A1.
Caldrà seguir, en tot moment les indicacions de l’equip de treball de l’organització.
– – –
FOTOGRAFIES
– Enguany tenim un servei de fotografía gratuït. Si heu llegit bé… COST ZERO!!
– Les fotos es penjaran al Facebook i us les podreu descarregar en una qualitat de 1800x1200px a 72p.
– Si les voleu amb més resolució les podreu comprar mitjantçant el web: dancephotos.es
• Individual: 10€; Totes les fotografíes, IVA inclòs
• Duo: 15€/Duo;Totes les fotografíes, IVA inclòs
• Grup: 40€/Grup; Totes les sfotografíes, IVA inclòs
– Està prohibit fer fotografies amb flaix. Compte amb els mòbils, els seus flaixos poden ser tant molestos com els de les càmeres.
– – –
VESTIDORS
– Els vestidors estaran distribuïts per escoles i preguem que no deixeu pertinences personals ni objectes de valor en ells. El CC Mercè Rodoreda compta amb servei de guixetes per desar les vostres coses.
– – –
LLIURAMENT DE GUARDONS
Per als lliuraments dels guardons, les/els participants hauran d’acudir amb la mateix roba que a la coreografia i no es podrà abandonar l’escenari fins que el lliurament finalitzi.
– – –
ASSAJOS
Enguany NO us podem oferir la possibilitat d’assajar. Si que es podrà “trepitjar escenari” abans de l’inici de cada concurs. No es podrà fer per lliure. S’organitzarà per blocs.NOTA IMPORTANT: Us recomanem que el dia del concurs porteu un CD de seguretat amb la música. No s’admetrà cap format que no sigui un CD. Ni mòbils, ni pen-drive, ni tauletes, etc.
– – –
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!
Associació Dansadespí. Carrer del Mercat, 5 baixos 08970 Sant Joan Despí
Tel.9337371972 correu: dansadespi@gmail.com

Comments are closed.