Sopar de l’equip de treball del Premi Jujol…


DSC_0098

El passat divendres 12 de juny, es va trobar l’equip de treball del Premi Jujol, tret d’algunes excepcions que, per problemes d’agenda, no varen poder assistir-hi, a la Masia Restaurant Can Pau Torrents,

Va ser una trobada lúdico-gastronòmica que va servir per fer una valoració del Premi Jujol. Es varen recollir les aportacions, les propostes i els comentaris de totes i de tots per tal d’intentar millorar la dinàmica de funcionament del Premi.

 

 

DSC_0104

 

A partir de la trobada que vàrem fer amb els/les membres del Jurat, el passat divendres 5 de juny, i d’aquesta valoració revisarem tant les Bases, com l’estructura, com el desenvolupament del concurs, per poder oferir-vos una versió millor a l’edició del 2016.

 

 

 

 

Viu la Dansa!

Comments are closed.