Aportació econòmica… En Tom Elphick ens necessita!!


Tal i com vàrem informar-vos ara fa un mes (el 16 i 17 de maig) durant el desenvolupament del VI Premi Jujol de Dansa Jove, des de l’Associació Dansadespí, després de fer el tancament econòmic del Premi, hem fet una aportació econòmica de 1.000 euros al compte de suport de Tom Elphick per tal d’ajudar a cobrir les despeses mèdiques, de rehabilitació i d’allotjament dels pares d’en Tom, que han vingut des de Sydney per estar amb el seu fill.

Tom Elphick, 21 anys,originari de Sydney (Austràlia) és un ballarí, estudiant de 2n curs de Dansa  a la Universitat Codarts a Rotterdam (Holanda),  company i partner artístic de la nostra filla, Karla Bonsoms. El passat dimecres 6 de maig Tom va sofrir un tràgic accident a Lisboa , Portugal, que el va deixar paralitzat del coll cap avall. Va patir una lesió a l’alçada de les vèrtebres cervicals, danyant els nervis circumdants. Es va sotmetre a una cirurgia d’urgència per corregir la columna vertebral i inserir plaques de suport.

Tot i que encara està paralitzat Tom, la seva família, i els seus amics i amigues segueixen sent optimistes i pensem que podrà tornar a moure’s, però necessitem la vostra ajuda!

Volem oferir a Tom els millors programes mèdics i de rehabilitació, així com alleugerir la pressió sobre els seus pares que han vingut d’Austràlia. La vostra donació anirà destinada a cobrir aquestes despeses. En nom de Tom, la seva família i els seus amics i amigues us donem les gràcies per la vostra col·laboració.

Facebook de TOM ELPHICK
Web aportacions TOM ELPHICK

Comments are closed.