::: Estem revisant tota la documentació rebuda…


sobres
En primer lloc dir-vos que estem molt satisfets i orgullosos de la acollida que ha tingut aquesta nova edició del Premi Jujol.

Hi ha escoles que repeteixen la seva participació, d’altres que hi tornem després d’algún parèntesi i d’altres que serà la primera edició en que participen.

A totes elles, moltes gràcies pel vostre suport i per voler compartir amb nosaltres la VII edició del Premi Jujol de Dansa Jove. SJD 2016

Hem rebut molts sobres per correu ordinari (documents 1,2,3,4,6,7 i 8; comprovant bancari)  i molts correus electrònics (document número 5 -fotos- i músiques).  Ara mateix estem revisant tota la documentació rebuda. A mida que anem detectant incidències us les anirem comunicant.

Totes les escoles que encara us resta per enviar algun document, o que l’heu de reenviar us preguem que, seguint les pautes marcades a les  Bases, no ens feu arribar cap documentació (per correu ordinari o per correu electrònic) amb posterioritat a la data límit del 18 de març de 2016.

Pel que fa a les músiques, teniu de temps fins el 30 de març.

Us demanem la vostra col·laboració per ajudar-nos a organitzar de manera més àgil i eficaç el VII Premi Jujol de Dansa Jove. SJD 2016

VIU LA DANSA!!

Comments are closed.