II Gala Solidària Jujol… 2.320 GRÀCIES!!!


II Gala Solidària Jujol.SJD 2017… MOLTES GRÀCIES!!

La recaptació final ha pujat a 2.320 euros que aniran destinats a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.
https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/collabora

El passat diumenge, 11 de juny, de la mà de l’Associació Dansadespí, la DANSA va tornar a estar present a Sant Joan Despí, concretament al Teatre Mercè Rodoreda.

La segona edició de la Gala Solidària Jujol. SJD 2017 va aplegar 16 escoles d’arreu de Catalunya que havien estat guardonades amb medalla d’or o argent en el VIII Premi Jujol de Dansa. SJD 2017. També hi van participar coreografies seleccionades pel Jurat, pel públic i per l’Organització.

Com a convidats van ballar un trio de 6è de l’especialitat de clàssic del Conservatori Professional de Dansa de l’IT i el mestre i coreògraf Pepe Hevia. Moltes gràcies pel vostre incondicional suport.

Volem agraïr el recolzament que ens van dispensar les ESCOLES PARTICIPANTS, que en dates molt i molt complicades, de final de curs, varen acompanyar-nos en aquesta II Gala Solidària Jujol. SJD 2017. LES BALLARINES i ELS BALLARINS varen pujar a l’escenari deixant de banda les seves obligacions acadèmiques, laborals; superant l’esgotament propi d’aquestes alçades i sumant-se a aquesta causa solidària. LES FAMÍLIES que dediquen el seu temps i la seva energia a acompanyar la canalla i que omplen els patis de butaques amb entusiasme i amb devoció…

L’AJUNTAMENT DE SANT JOAN DESPÍ, ens ha fet confiança i, una vegada més, ens ha donat el seu recolzament per poder afiançar un nou projecte, en aquest cas la Gala Solidària Jujol, i ha refermat la seva implicació amb la DANSA, cercant la seva difusió, la seva promoció i el seu apropament a la ciutadania.

A totes i a tots… 2.320 GRÀCIES!!!

Si us voleu descarregar les fotos podeu entrar a:
http://www.dancephotos.es/ii-gala-solidaria-jujol/

Comments are closed.