Moltes gràcies als COL·LABORADORS: BEQUES, OBSEQUIS i COMERÇ LOCAL…


 

Aquest concurs té com a finalitat el foment de la dansa a través de les/dels joves que s’estan formant a les escoles de dansa i centres de formació d’arreu, així com l’apropament entre les diferents escoles de dansa.  Es pot concursar en tres modalitats: solo (clàssic, neoclàssic i contemporani), duo (clàssic, neoclàssic i contemporani) i grupal (clàssic, neoclàssic i contemporani).

Els guardons de la modalitat SOLOS, a banda de les medalles i els “jotes jujolianes” són beques per a formació anual, per a cursos d’estiu,  per a workshop,etc. Aquestes beques han estat  donats per CONSERVATORIS, CENTRES DE FORMACIÓ, ASSOCIACIONS DE L’ÀMBIT DE LA DANSA, etc.

També hi ha obsequis i xecs-regals donats per BOTIGUES ESPECIALITZADES DE DANSA.

Tant les beques com els obsequis i xec-regals incentiven el procés d’aprenentatge de les/dels participants.

L’implicació  del COMERÇ LOCAL,  aportació econòmica, una vegada més ha estat present en el PREMI JUJOL!!

VEURE MÉS…

MOLTES GRÀCIES A TOTES I A TOTS!!

Comments are closed.