III Gala Solidària JUJOL. SJD 2018: Informació general, temporització, venda d’entrades…


III Gala Solidària JUJOL (13 de maig) Teatre Mercè Rodoreda…

LA DANSA I LA SOLIDARITAT, DE NOU VAN DE LA MÀ, NO TE LA POTS PERDRE!!

Us informem que l’Associació Dansadespí organitza el proper diumenge 13 de maig, la III Gala Solidària Jujol que destinarà TOTA la seva recaptació a l’OBRA SOCIAL de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD). La Gala es desenvoluparà al Teatre Mercè Rodoreda a les 17.30h.

Podreu gaudir de les coreografies guardonades en el IX Premi Jujol de Dansa Jove (medalles d’or i d’argent), coreografies seleccionades per l’Organització, coreografies seleccionades per Jurat, coreografies per votació del públic i coreografies d’artistes convidats.

Vindran ballarines i ballarins de gairebé 20 escoles d’arreu de Catalunya!!

MÉS INFO…
TEMPORITZACIÓ GALA
INFORMACIÓ GENERAL GALA
VENDA D’ENTRADES TICKETEA

MÉS INFO XARXES…
OBRA SOCIAL HSJD (Els nostres Petits Valents)
AGENDA HSJD
FACEBOOK HSJD

Comments are closed.