::: III Gala Solidària Jujol… 2.610 GRÀCIES!!!


El passat 13 de maig es va celebrar la III Gala Solidària Jujol, al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí. Va ser una Gala on vàrem gaudir de 18 Escoles de Dansa implicades amb la solidaritat, 40 coreografies guardonades amb medalles d’or i d’argent en el IX Premi Jujol, 58 coreografies ballades amb el cor, 150 ballarines i ballarins a sobre de l’escenari per una causa solidària

Com diu Júlia Barra, presidenta de l’Associació Dansadespí:  “En moments com aquests, te n’adones que la dansa és una eina molt potent, capaç de sobrepasar la seva dimensió artística, formadora, comunicadora i expressiva, per assumir el seu rol vertebrador amb projectes solidaris,  per a unir a moltes escoles amb un objectiu comú… la III Gala Solidària. La dansa ens mou; la dansa ens educa; la dansa ens UNEIX!” 

Hi vàrem participar 18 Escoles de Dansa: ADansa (Sant Feliu de Llobregat), Artemis Dansa (Tarragona), Ballet Juvenil Ensemble (Canet de Mar),  Ballet Silvia Pallisera (Badalona), Bunkay (Ripollet), Escola Ballet Olga Roig (Manresa),  Escola de Dansa Ítaca (Barcelona), Escola de Dansa La Fàbrica (Calella) Escola de Dansa Trackdance (Santa Eulàlia de Ronçana), Escuela de Danza Maria del Ángel  (Torrevieja, Alacant), Escuela de Danza y Teatro Tempo (Badalona), ESPAI FÍSIC.EscoladeDansa (Sant Joan Despí), Esplai de Dansa Casino Prado (Sitges), Estudi de Dansa Sinera (Arenys de Mar), Estudi de Dansa Sisè Sentit (Canet de Mar),  La Tramolla. Espai de dansa i teatre (Mollet del Vallès), L’estudi, escola de dansa (Sant Boi de Lobregat) i Pas a Pas Centre de Dansa (Molins de Rei).

Vàrem comptar com a convidats amb el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, l’Escola de Ballet David Campos i Àrtemis Dansa.

A totes i a tots us volem donar 2.610 GRÀCIES!!

Amb la vostra participació, la vostra il·lusió i la vostra implicació, es van recaptar 2.610 euros que aniran destinats a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Si voleu fer aportacions podeu clickar l’enllaç  MÉS INFORMACIÓ…

Comments are closed.