::: Gala Solidària JUJOL, carta d’agraïment de l’HSJD…


 

 

La Gala Solidària Jujol. SJD 2019 va recaptar un total de 2.390 euros que han anat, íntegrament  al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu. El seu objectiu és el de minimitzar l’impacte negatiu que comporta l’hospitalització en els infants. Gràcies a aportacions com  aquesta, els petits valents de l’Hospital es sentiran molt més confortables i tranquils a través de les intervencions assistides amb gossos, els pallassos d’hospital, la musicoteràpia, l’art-expressió i el taller de cant entre moltes altres activitats.

2.390 gràcies a totes i a tots els que amb la vostra participació, esforç i col·laboració ho heu fet possible.

Carta  agraïment  HOSPITAL  AMIC.  Gala  Solidària  Jujol 2019

 

Viu la Dansa!!

Comments are closed.