IV Gala Solidària JUJOL. KARINA CAMPOS i JÉRÔME PEYTOUR…


A la IV Gala Solidària JUJOL, hi varen ballar com a artistes convidats  Karina Campos Sabas i Jérôme Peytour, la peça  Home sweet home, coreografiada per  David Campos, amb música de Virus String Quartet.

 

Karina CAMPOS es va formar com a ballarina a l’escola dels seus pares,  la Escola de Ballet David Campos a Barcelona. A molt primerenca edat ja va començar com a cos de ball en la companyia de Ballet David Campos fundada i dirigida per David Campos i Irene Sabas i on més tard es va desenvolupar com a solista en produccions com a Don quijote, Trencanous, la Bella Dorment (actuant en el Gran Teatre del Liceu) o Giselle amb gires internacionals com per Itàlia o Àsia.

Des del 2014 fins a l’actualitat forma part com a solista en la companyia Landestheater Detmold a Alemanya sota la direcció de Richard Lowe obtenint rols principals com en Blancaneu i Noces de Sang on a més rep el premi a la millor artista de l’any en el Theaterpreis 2016.

Com a artista convidada ha col·laborat amb la Cie. François Mauduit (exsolista de Béjart) a França i amb el Panov Ballet a Israel entre altres.

 

Jérôme PEYTOUR. Nascut a Llemotges (França) on va estudiar en el Centri Chorégraphique Michèle DARCY. Va completar la seva formació prenent classes amb professores de renom com Gilbert Mayer (Paris Ópera), André Glegolski, Laura Connor o Víctor Ullate. També va participar en diversos concursos rebent primer premi en Biarritz, Houlgate i Lió.

Als 17 anys va iniciar la seva carrera en el Vienna Festival Ballet de Londres on va interpretar els grans clàssics com el Llac dels cignes, Giselle o Coppélia. En 2007 va integrar la companyia Ballet David Campos a Barcelona com a solista ballant creacions del coreògraf com a Rock Rèquiem, Nenehledej o el Trencanous amb el paper de Fritz.

Des del 2014 fins a l’actualitat forma part de la companyia Landestheater Detmold a Alemanya sota la direcció de Richard Lowe on ha ballat rols principals en Noces de Sang, Cinderella i en Der Nussknacker.

Com a artista convidat va ballar amb la Cie. François Mauduit (exsolista de Béjart) a França, el Grand Ballet Academy (Tòquio), el Conservatori de Dansa de Mèxic entre altres.

 

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres el vostre art, la vostra professionalitat i el vostre compromís amb la dansa de base, en aquesta Gala Solidària Jujol.

El fet de ser-hi, diu molt de vosaltres!!

Viu la Dansa!!

Comments are closed.