::: XI Premi Jujol de Dansa Jove. SJD 2020. NOMÉS HI PARTICIPARAN SOLOS!!


Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que per tal d’adaptar-nos  a la situació socio-sanitària actual, enguany acotarem la participació al XI Premi Jujol a la modalitat de SOLOS, descartant la participació de duos i grupals.

Volem afavorir l’organització i el desenvolupament de l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2020 en unes condicions òptimes i segures per a tothom.

Hem de ser prudents, i tenir present que la darrera paraula SEMPRE la tindrà la pandèmia del COVID-19, que genera moltes incerteses i molts canvis en les directrius i les fases de desescalada (vetllarem en tot moment per acomplir les pautes d’actuació dictades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya).

Com les condicions han canviat, anem a facilitar-vos la informació que ens permetrà reorganitzar-nos a tots plegats:  si voleu saber les novetats sobre les PRE-INSCRIPCIONS, sobre les INSCRIPCIONS i sobre el CALENDARI…  cliqueu aquest enllaç: COMUNICAT OFICIAL. XI PJDJ. COVID-19

La nostra prioritat serà sempre garantir la seguretat i la salut de totes les persones que vinguin a compartir amb nosaltres aquesta onzena edició del Jujol: les/els participants, el professorat, el públic, el Jurat i les/els membres de l’Organització.

 

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ…

… sobre les BASES del CONCURS podeu descarregar-vos aquest arxiu….XI  PREMI JUJOL. Bases
… sobre el COMUNICAT OFICIAL PREMI JUJOL. COVID-19 podeu descarregar-vos aquest arxiu…XI PREMI JUJOL. Comunicat oficial. COVID-19
… sobre les PRE-INSCRIPCIONS DELS SOLOS podeu descarregar-vos aquest arxiu…. XI_PREMI JUJOL. Pre-inscripcions, SOLOS
… sobre el DOCUMENT DE DADES BANCÀRIES podeu descarregar-vos aquest arxiu…. XI  PREMI JUJOL. Document dades bancàries

Us hi esperem a totes i a tots!!

 

VIU LA DANSA!!

Sant Joan Despí, 3 de juny 2020

Comments are closed.