Voleu conèixer el JURAT de MODERN-JAZZ?


 

 

Us presentem el Jurat de MODERN-JAZZ:

Ester Bartomeu.  Ha treballat amb diverses companyies de dansa i teatre musical a diferents ciutats d’Espanya, França, Italia i Grècia; a l’any 2009 publica el llibre “Taller de Teatro Musical” per l’editorial Alba, co-escrit juntament amb l’actriu Àngels Marcer; és membre de Junta de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya (AADPC) des de l’any 2009. Actualment n’és la Vicepresidenta…  CV Ester Bartomeu

Esther Luengo,   artista polifacètica que ha alternat la seva carrera de ballarina, amb la creació coreogràfica i la docència a diverses escoles i centres de formació.  Centrant la seva carrera professional al Catalunya i sobretot a Madrid . El seu àmbit professional s’ha repartit a teatres, platós de TV,  aules i centres de formació…   CV Esther Luengo

Viu la Dansa!

Comments are closed.