Us presentem el JURAT del XII Premi JUJOL…


 

JURAT XII PREMI JUJOL

+++ CLÀSSIC i NEOCLÀSSIC:

África Hernández Castillo, actualment és professora de Dansa Clàssica al Conservatorio Profesional de Danza de Valencia. Al 2009 publica el seu primer llibre, “Metodologia de la Danza Academica. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical. Nivel elemental”. Ediciones Mahali. Continua publicant Nivel Medio I al 2014, el Nivel Medio II al 2017 i el Nivel Avanzado al 2021…   SEGUIR LLEGINT

Juan Carlos Asenjo, titolat Superior en Dansa Clàssica, Madrid; Graduat al Conservatorio Profesional de Danza de Madrid, Academie de Danse Princesse Grace en Montecarlo dirigida per Marika Besobrasova; Diplomat en la Ballet-Akademie Heinz-Bosl Stifftung Munich (Alemania), actualment és Cap de Departament de Dansa Clàssica de las Enseñanzas Profesionales y Professor titular del Real Conservatorio Profesional de Danza “Mariemma”…  SEGUIR LLEGINT

+++ CONTEMPORANI:

Ramon Oller,  ballarí i coreògraf estudia art dramàtic a l’Institut de Teatre de Barcelona i simultániament estudia dansa clàssica i contemporània. Posteriorment es muda a París i després a Londres, quan es trasllada a New York…  SEGUIR LLEGINT

Giorgos Pelargias, Grau en Pedagogía de la Dansa i Tècniques d’Interpretació per l’Escola de l’Òpera Nacional de Grècia, Postgrau en Dansa a la companyia Edge de Londres i Màster en Arts Escèniques per la London Contemporary Dance School, al 2015 és ballarí estable d’Skånes Dansteater de Malmö, Suecia…  SEGUIR LLEGINT

+++ MODERN-JAZZ:

Ester Bartomeu.  Ha treballat amb diverses companyies de dansa i teatre musical a diferents ciutats d’Espanya, França, Italia i Grècia; a l’any 2009 publica el llibre “Taller de Teatro Musical” per l’editorial Alba, co-escrit juntament amb l’actriu Àngels Marcer; és membre de Junta de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya (AADPC) des de l’any 2009. Actualment n’és la Vicepresidenta…  SEGUIR LLEGINT

Esther Luengo,   artista polifacètica que ha alternat la seva carrera de ballarina, amb la creació coreogràfica i la docència a diverses escoles i centres de formació.  Centrant la seva carrera professional al Catalunya i sobretot a Madrid . El seu àmbit professional s’ha repartit a teatres, platós de TV,  aules i centres de formació…   SEGUIR LLEGINT

 

Viu la Dansa!

Comments are closed.