Voleu conèixer el Jurat del XIV Premi Jujol…?


Us presentem el Jurat de CLÀSSIC i de NEOCLÀSSIC:

África Hernández Castillo, actualment és professora de Dansa Clàssica al Conservatorio Profesional de Danza de Valencia. Al 2009 publica el seu primer llibre, “Metodologia de la Danza Academica. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical. Nivel elemental”. Ediciones Mahali. Continua publicant Nivel Medio I al 2014, el Nivel Medio II al 2017 i el Nivel Avanzado al 2021…  CV Africa Hernández    

Sonsoles Jiménez, .Titulada superior en Danza Clásica. Graduada en el Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid en el año 1992. Durante su formación académica aprende con maestros como Víctor Ullate, Virginia Valero, Ana Baselga, Lola de Ávila, Julia Estévez, Ricardo Franco, Lola Grande, etc. Como bailarina profesional ha trabajado en compañías como: el “Ballet Víctor Ullate”, “Grand Theatre de Limoges”... CV Sonsoles Jiménez

Us presentem el Jurat de CONTEMPORANI:

Jasper Nárvaez, Artista de dansa filipí, Jasper va començar la seva trajectòria en la dansa a la Philippine High School for the Arts com a ballarí de folklore, i després a la Ballet Philippines Dance School. Després va obtenir la seva BFA a Hong Kong Academy for Performing Arts, amb especialitat de dansa contemporània. Jasper s’uneix a la companyia Akram Khan…   CV Jasper Nárvaez

José Reches,  Nace en Reus (Tarragona). Se forma en Barcelona, donde obtiene una beca de formación en la escuela de Danza «Varium», dirección Anna Sanchez. En 2002 forma su propia Compañía de Danza «La Piel». Como bailarín ha  trabajado  entre  otras  compañías:  Metros  (Ramon  Oller, Barcelona), Ardermat 11 (Portugal), Compañía de Danza de Lisboa (Portugal)… CV José Reches

Anna Roblas, Ballarina, docent, creadora i investigadora independent en dansa i moviment. Interessada en els processos d’aprenentatge en els quals es genera un coneixement compartit, on cadascú adopta diferents rols i pot desenvolupar el seu potencial creatiu, interpretatiu i pedagògic simultàniament. Graduada en Coreografia i Tècniques de Interpretació al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre… CV Anna Roblas

Us presentem el Jurat de MODERN:

Adriana de Robles, formada en comedia musical ala escuela Coco Comín, en dansa clàssica a la Escuela de Ballet Carles Ibáñez, en Modern jazz amb Aixa Guerra i en Hip hop ambFidel Buika. Posteriorment completa la seva formació en escoles de Madrid, Londres i Nueva York… CV Adriana de Robles

Víctor Rodrigo, Professor, coreògraf i ballarí. El 1985 obté el certificat CAED-Jazz per a impartir formació de dansa jazz. Es forma en dansa i teatre musical a Barcelona, Londres i Nova York. Inicia la seva carrera professional com a ballarí i coreògraf en el Grup Estudi Anna Maleras… CV Víctor Rodrigo

Viu la Dansa!

Social tagging: >

Comments are closed.