Trobada del Jurat al Centre Jujol – Can Negre


EL DISSABTE 31 DE MARÇ ES VAN TROBAR LES/ELS MEMBRES DEL JURAT D’AQUESTA TERCERA EDICIÓ DEL PREMI JUJOL DE DANSA JOVE Centre Jujol-Can negre

Una de les parts més importants de qualsevol concurs és el Jurat. El passat dia 31 de març part del nostre Jurat es va trobar per clarificar els aspectes a avaluar, per unificar els criteris de puntuació de les coreografies i per consensuar els apartats que incideixen en la valoració del treball que ben aviat ens mostrareu els propers 12 i 13 de maig.

També es va aprofitar la trobada per enregistrar en vídeo els missatges que les/els membres del Jurat us adreceran el dia de la presentació del Premi i de la rebuda de les escoles.

El sr. Àlex Medrano, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, va oferir una visita guiada a l’espectacular Centre Jujol-Can Negre. Aquest centre és una de les obres més emblemàtiques del mestre Jujol a Sant Joan Despí. Després de la darrera rehabilitació -2010-  ofereix un extens programa d’activitats mensuals, trimestrals i anuals dedicat a la cultura i l’ensenyament de l’art adreçat a la ciutadania.

Van excusar la seva absència David Campos (de gira amb la seva companyia per les Filipines) i Esther Confalonieri i Ester León per compromisos professionals.

Comments are closed.