Les voluntàries i els voluntaris, són peces claus del Premi Jujol.


P3230008_tallatEl passat divendres, 22 de març, un grup de voluntàries i de voluntaris del III Premi Jujol de Dansa Jove i l’Organització, van assistir a l’Auditori Miquel Martí i Pol de Sant Joan Despí (en aquest Auditori es va desenvolupar la primera edició del Premi Jujol de Dansa Jove) per veure una obra de Teatre.

L’obra que varen veure va ser “Aquí no paga ni Déu”,  que va ser interpretada pel grup Hocus Pocus, grup de Teatre de Sant Joan Despí. Aquesta obra, de Darío Fo, plena d’humor i agudesa escènica, ens va oferir un remei eficaç per superar la crisi, rient-nos de tot plegat.

La Regidoria de Cultura va donar les entrades al Teatre per reconèixer l’extraordinària tasca del voluntariat del Premi Jujol, que edició rere edició dóna suport a l’organització i al desenvolupament del concurs. Aquest costum es remunta a la primera edició del Premi, i és una manera d’agraïr la bona feina que fa aquest grup de persones que de manera desinteressada donen el seu temps i la seva dedicació al Premi Jujol.

Les voluntàries i els voluntaris són peces claus pel bon funcionament i per la bona dinàmica del concurs. Amb la seva empenta i la seva energia fan que el Premi sigui un espai de trobada  molt acollidor i entranyable, i que tothom s’hi trobi molt a gust. La seva tasca és molt variada: Donen suport a la preparació prèvia del concurs,  fan el lliurament de les acreditacions i de les samarretes, s’encarreguen d’acomodar al públic,  fan el control de portes, atenen qualsevol dubte de les escoles participants i del públic en general, donen suport logístic al Jurat, etc.

De fet, si mirem les enquestes del grau de satisfacció de les tres edicions celebrades, les voluntàries i els voluntaris, són uns dels aspectes millors valorats per les escoles participants.  La seva procedència és molt variada: Alumnes, filles i fills d’alumnes, mares i pares d’alumnes, amigues i amics, etc.  Cadascuna i cadascú fa la seva aportació, la seva ajuda és inestimable i la seva col-laboració ens ajuda a creixer cada edició, una mica més. I n’estem molt orgullosos!!

Moltes gràcies a totes les voluntàries i a tots els voluntaris que ens ajuden a tirar endavant aquest projecte!!

 

 

Comments are closed.