Notícies


::: Torna el PREMI JUJOL de Dansa Jove (segona quinzena de maig 2021)…

Benvolgudes i benvolguts,

Esperem que us trobeu bé, tant vosaltres com els vostres éssers estimats. Atenent a la situació socio-sanitària excepcional en que som inmersos des de’l 14 de març, vàrem ajornar l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2020 del maig  fins al  novembre del 2020.  Finalment, vistes les condicions sanitàries del moment, vàrem decidir ajornar de nou el concurs.

Hores d’ara us informem que estem treballant per oferir, de nou,  l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2021.  Serà la segona quinzena del maig del 2021.  Aquest XI Premi Jujol acollirà només la modalitat de SOLOS.

Hem de ser prudents, i tenir present que la darrera paraula SEMPRE la tindrà la pandèmia del COVID-19, que genera moltes incerteses i molts canvis en les directrius i les restriccions (vetllarem en tot moment per acomplir les pautes d’actuació dictades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya).

La nostra prioritat serà sempre garantir la seguretat i la salut de totes les persones que vinguin a compartir amb nosaltres aquesta onzena edició del Jujol: les/els participants, el professorat, el públic (en el cas que hi pugui accedir al Teatre), el Jurat i les/els membres de l’Organització.

 

QUÈ HEM DE FER PER PARTICIPAR-HI?

2.1. FORMALITZACIÓ DE LES INSCRIPCIONS

2.1.1. PRE-INSCRIPCIÓ

· Caldrà descarregar-se el Formulari de Pre-inscripcions per al XI Premi Jujol, i enviar-lo complimentat al correu info@pjujoldansajove.com.
· La data màxima per enviar aquests formularis serà el 12 de març del 2021.
· Un cop enviats, i revisats els vostres formularis, us  confirmarem les vostres pre-inscripcions, i podreu formalitzar les vostres inscripcions.

2.1.2. INSCRIPCIONS

· Caldrà  formalitzar-les  ON-LINE,  La data límit per formalitzar les inscripcions i  abonar els drets d’inscripcions serà el 26 de març del 2021 o quan es cobreixi el nombre màxim d’inscripcions.
· Les inscripcions seran VALIDADES, un cop s’hagin formalitzat i abonat les inscripcions.

 

Si voleu saber més sobre les BASES, les PRE-INSCRIPCIONS, etc… cliqueu els següents enllaços…

+ Info Bases Solos versió reduïda. Maig 2021

+ Info Elements obligatoris clàssic. Maig  2021

Formulari PRE-INSCRIPCIONS SOLOS. Maig 2021

::: DATA LÍMIT per formalitzar les vostres inscripcions dels SOLOS : el 18 de setembre…

Benvolgudes i benvolguts,

Esperem que us trobeu bé i que esteu gaudint o a punt de gaudir de les merescudes vacances que tothom ens mereixem… Som a principis d’agost i volem enllestir la formalització de les inscripcions de l’XI Premi Jujol que celebrarem el proper mes de novembre, que com ja us vàrem informar, enguany l’acotarem a la modalitat de SOLOS, descartant la participació de duos i grupals.

TENIU DE TEMPS FINS EL DIVENDRES 18 DE SETEMBRE PER A FORMALITZAR LES VOSTRES INSCRIPCIONS!!

QUÈ HEU DE FER SI HI VOLEU PARTICIPAR…

  1. Caldrà descarregar-se el Formulari de Pre-Inscripcions SOLOS, i enviar-lo al correu info@pjujoldansajove.com.
  2. ENVIAMENT DE DOCUMENTACIÓ: Quan rebeu la confirmació per inscriure-us, caldrà descarregar-se els següents documents, i enviar-los escannejats en un únic correu electrònic a: info@pjujoldansajove.com
   1. Document 1.  FULL DE FOTOGRAFIES PER LES ACREDITACIONS:
   2. Document 2.  FULL RESUM PAGAMENTS:
    • Els drets d’inscripció s’abonen en un ÚNIC pagament.
    • Caldrà adjuntar el doc.2 PAGAMENTS SOLOS i el comprovant bancari.
  3. INGRÉS DRETS D’INSCRIPCIÓ i QÜOTES DE COREOGRAFIES.
   1. El número de compte és el: ES26-0182-0849-8302-0157-5070. Titular Associació Dansadespí.
   2. NOTA V: En cap cas es retornaran els diners de la inscripció.

INSCRIPCIONS

 • Un cop confirmades les vostres pre-inscripcions, caldrà  formalitzar les inscripcions per ON-LINE.
 • La data límit per formalitzar les inscripcions i  abonar els drets d’inscripcions serà el 18 de setembre del 2020 o quan es cobreixi el nombre màxim d’inscripcions.
 • Les inscripcions seran VALIDADES, un cop s’hagin formalitzat i abonat les inscripcions.

CALENDARI

 • El calendari del Premi Jujol es manté en el cap de setmana del 14 i 15 de novembre
 • El Premi començarà el dissabte 14 pel matí.
 • Si pel volum d’inscripcions calgués ampliar l’horari, el concurs començaria el dissabte tarda, seguiria el diumenge pel matí i la Gala Solidària seria diumenge per la tarda-vespre.

La nostra prioritat serà sempre garantir la seguretat i la salut de totes les persones que vinguin a compartir amb nosaltres aquesta onzena edició del Jujol: les/els participants, el professorat, el públic, el Jurat i les/els membres de l’Organització.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ…

… sobre les BASES del CONCURS podeu descarregar-vos aquest arxiu….XI  PREMI JUJOL. Bases
… sobre el COMUNICAT OFICIAL PREMI JUJOL. COVID-19 podeu descarregar-vos aquest arxiu…XI PREMI JUJOL. Comunicat oficial. COVID-19
… sobre les PRE-INSCRIPCIONS DELS SOLOS podeu descarregar-vos aquest arxiu… XI_PREMI JUJOL. Pre-inscripcions, SOLOS
 … sobre el DOCUMENT 2 DE PAGAMENTS SOLOS (NOVEMBRE) podeu descarregar-vos aquest arxiu…Doc.2_PAGAMENTS SOLOS

Us hi esperem a totes i a tots!!

Us convidem a que hi participeu a la XIIa edició del premi que es celebrarà el proper maig del 2021. A la tornada de l’estiu us informarem de les Bases, les pre-inscripcions, les dates de formalització de les inscripcions, etc.

VIU LA DANSA!!

::: XI Premi Jujol de Dansa Jove. SJD 2020. NOMÉS HI PARTICIPARAN SOLOS!!

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que per tal d’adaptar-nos  a la situació socio-sanitària actual, enguany acotarem la participació al XI Premi Jujol a la modalitat de SOLOS, descartant la participació de duos i grupals.

Volem afavorir l’organització i el desenvolupament de l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2020 en unes condicions òptimes i segures per a tothom.

Hem de ser prudents, i tenir present que la darrera paraula SEMPRE la tindrà la pandèmia del COVID-19, que genera moltes incerteses i molts canvis en les directrius i les fases de desescalada (vetllarem en tot moment per acomplir les pautes d’actuació dictades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya).

Com les condicions han canviat, anem a facilitar-vos la informació que ens permetrà reorganitzar-nos a tots plegats:  si voleu saber les novetats sobre les PRE-INSCRIPCIONS, sobre les INSCRIPCIONS i sobre el CALENDARI…  cliqueu aquest enllaç: COMUNICAT OFICIAL. XI PJDJ. COVID-19

La nostra prioritat serà sempre garantir la seguretat i la salut de totes les persones que vinguin a compartir amb nosaltres aquesta onzena edició del Jujol: les/els participants, el professorat, el públic, el Jurat i les/els membres de l’Organització.

 

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ…

… sobre les BASES del CONCURS podeu descarregar-vos aquest arxiu….XI  PREMI JUJOL. Bases
… sobre el COMUNICAT OFICIAL PREMI JUJOL. COVID-19 podeu descarregar-vos aquest arxiu…XI PREMI JUJOL. Comunicat oficial. COVID-19
… sobre les PRE-INSCRIPCIONS DELS SOLOS podeu descarregar-vos aquest arxiu…. XI_PREMI JUJOL. Pre-inscripcions, SOLOS
… sobre el DOCUMENT DE DADES BANCÀRIES podeu descarregar-vos aquest arxiu…. XI  PREMI JUJOL. Document dades bancàries

Us hi esperem a totes i a tots!!

 

VIU LA DANSA!!

Sant Joan Despí, 3 de juny 2020

::: Avui hagués començat de l’XIa edició del PREMI JUJOL DE DANSA JOVE. SJD 2020….

Avui divendres, 8 de maig hagués estat la inaguració d’aquesta XIa edició del Premi Jujol de Dansa  Jove…

Però com totes i tots sabem, atenent a la situació socio-sanitària excepcional, l’ASSOCIACIÓ DANSADESPÍ va decidir ajornar l’11a edició del Premi Jujol de Dansa Jove.SJD 2020.

La nova data de l’edició, es trasllada a la propera tardor… el cap de setmana del 13, 14 i 15 de novembre.

Volem compartir amb vosaltres aquest VÍDEO RECORDATORI, per fer palés que,  tot i estar confinades i confinats, reivindiquem l’espai que es mereix la dansa, a sobre dels escenaris, omplint els teatres, les places, els carrers…

Us hi esperem a totes i a tots!!

VIU LA DANSA!!

Us presentem el JURAT del XI Premi Jujol…

El jurat del XI Premi Jujol serà: África Hernández, Blanca Ferrer i Jerónimo Forteza de dansa clàssica i neoclàssica; Jerónimo Forteza, Emili Gutiérrez i Maxime Iannarelli de dansa contemporània; Ester Bartomeu, Anna Griñó i Esther Luengo de Modern/Jazz.

+INFO…

Viu la Dansa!!

::: AJORNAMENT del Premi per a combatre la propagació del COVID-19A… Ens retrobem a la TARDOR!!

Benvolgudes i benvolguts,

Atenent a la situació socio-sanitària excepcional en que som inmersos, i trobant-nos a menys de dos mesos vista del Premi Jujol, ens veiem amb l’obligació moral i amb el deure cívic de prendre decisions, per tant, us informem que ajornem l’XI Premi Jujol de Dansa Jove.

Com no sabem ni com evolucionarà la malaltia, ni com serà el seu ritme de propagació, ni com seran d’efectives les mesures i les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, volem donar prou marge de seguretat sanitària i de prevenció de la propagació de la malaltia.

Descartem el mes de juny per la seva proximitat i per coincidir amb dates complicades de Festivals de final de curs, examens de les PAU, examens de batxillerat, examens universitaris, etc. Els mesos de juliol i agost són no lectius i de vacances.

Tot just tornant de l’estiu, volem donar prou temps per poder remuntar les coreografies que estàvem preparant per als concursos. Reserveu-vos el cap de setmana del 13, 14 i 15 de novembre, dos mesos llargs des de l’inici dels curs 2020-21.

📌 Siguem coherents, practiquem la solidaritat empàtica, col·laborem en la no propagació del virus, prenguem consciència sense caure en alarmismes paranòics de la situació socio-sanitària, seguim les pautes d’actuació dictades per les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, però sobretot…

PROTEGIM-NOS, CUIDEM-NOS, ESTIMEM-NOS❤❤❤

#JoEmQuedoACasa

Petonets i abraçades per a totes i per a tots!!

Viu la Dansa!!

::: En dos mesos i escaig us esperem a Sant Joan Despí…

Ens resten dos mesos i escaig  per poder compartir una nova edició del Premi Jujol.

Estem començant a preparar el Calendari General, on es distribuiran les disciplines, les modalitats i les categories en els blocs del concurs:  divendres tarda-vespre, dissabte matí i tarda-vespre i diumenge matí.

Enguany oferirem les classes magistrals sense cost. Us passarem el seu calendari la primera quinzena d’abril.

El jurat del XI Premi Jujol serà: Blanca Ferrer, Jerónimo Forteza i África Hernández de dansa clàssica i neoclàssica; Jerónimo Forteza, Emili Gutiérrez i Maxime Iannarelli de dansa contemporània; Ester Bartomeu, Anna Griñó i Esther Luengo de Modern/Jazz.

Viu la Dansa!!

::: Us informem que les inscripcions són tancades…

 

Totes les escoles que encara esteu acabant de formalitzar les vostres INSCRIPCIONS a la plataforma WOP (on-line). o us resta enviar-nos la vostra documentació  ( doc. 1.1 per a participants , doc. 1.2 per a professorat, doc. 2. RESUM DE PAGAMENTS i el comprovant bancari)     tindreu de temps fins el proper dimecres 5  de febrer.

Pel que fa a la música, com a molt tard l’haureu de penjar el dimecres 18 de març.

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres l’XIa edició del Premi Jujol de Dansa Jove. SJD 2020.

Viu la Dansa!!

::: Us informem que en una setmana TANQUEM INSCRIPCIONS…

El proper dimecres 29 de gener és la data límit per a formalitzar les vostres inscripcions.

Les escoles que ja ens heu enviat les vostres PRE-INSCRIPCIONS (Formulari de Pre-Inscripcions XI Premi Jujol), heu de  formalitzar-les  ON-LINE.

També caldrà que ens envieu la següent documentació escannejada en un únic correu electrònic a: info@pjujoldansajove.com

 • Document 1.  FULL DE FOTOGRAFIES PER LES ACREDITACIONS:
 • Document 2.  FULL RESUM PAGAMENTS:
  • Els drets d’inscripció s’abonen en un ÚNIC pagament.
  • Caldrà adjuntar el doc. 2. RESUM DE PAGAMENTS i el comprovant bancari.

El número de compte és el: ES26-0182-0849-8302-0157-5070. Titular Associació Dansadespí.


Viu la Dansa!!

::: ATENCIÓ: Som a punt de tancar les inscripcions…

Us presentem el cartell del XIa edició del Premi Jujol, que es celebrarà al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, la propera primavera, el cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig.

Som a punt de tancar les inscripcions, i ens resten molt poques places. Si encara us ho esteu rumiant o si heu pensat en inscriure-us, no us encanteu i envieu-nos les vostres  PRE-INSCRIPCIONS

2.1. FORMALITZACIÓ DE LES INSCRIPCIONS (apartat 2.1 de les Bases del Premi Jujol)
2.1.1. PRE-INSCRIPCIÓ

· Caldrà descarregar-se el Formulari de Pre-Inscripcions XI Premi Jujol, i enviar-lo complimentat al correu info@pjujoldansajove.com.
· El màxim de coreografies pre-inscrites serà de 30. En cas de voler inscriure’n més, fins a 40, caldrà contactar amb l’Organització.
· La data màxima per enviar aquests formularis serà el 18 de desembre del 2019.
· Un cop enviats, i revisats, els vostres formularis, us  confirmarem les vostres pre-inscripcions.
2.1.2. INSCRIPCIONS
· Caldrà  formalitzar-les  ON-LINE,  La data límit per formalitzar les inscripcions i  abonar els drets d’inscripcions serà el 29 de gener del 2020 o quan es cobreixi el nombre màxim d’inscripcions.
· Les inscripcions seran VALIDADES, un cop s’hagin formalitzat i abonat les inscripcions.

ESTRUCTURA PREMI JUJOL

El Premi abastarà el cap de setmana del 8 al 10 de maig, i s’estructurarà en dos grans blocs:

 • CONCURS: divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí.
  • REBUDA ESCOLES: recollida d’acreditacions, lliurament de samarretes, etc.
  • CLASSES MAGISTRALS: abans de l’inici de cada bloc (matí i tarda).
  • ABANS DE CADA BLOC: s’intentarà que es pugui “trepitjar” escenari.
  • CONCURS: Desenvolupament del concurs per disciplines, modalitats, categories i nivells.
 • GALA SOLIDÀRIA: diumenge tarda. On hi ballaran  les coreografies guardonades amb MEDALLES D’OR en el XI Premi Jujol; les seleccionades pel Jurat i les seleccionades per l’Organització.

 

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ…

… sobre les BASES del CONCURS podeu descarregar-vos aquest arxiu….XI  PREMI JUJOL_Bases

VIU LA DANSA!!