El Premi JDJ rep el recolzament del Sr. Josep Ma. Jujol


El III Premi Jujol de Dansa Jove rep el recolzament i el reconeixement del Sr. Josep Mª Jujol i Gibert, fill de l’Arquitecte Jujol

30 abril, 2012

Divendres  27 d’abril es va inagurar al Centre Jujol de  Els Pallaressos (Tarragona)  l’EXPO-JUJOL, una exposició promoguda per l’Arxiu Jujol.

Aquesta expisició té com a objectiu  mostrar  la trajectòria d’un Jujol Arquitecte-artista,  que treballava la fusta, el ferro, el vidre, la llauna, la pedra i tots els material que emprava com un geni i un innovador.  L’obra d’en Jujol a Sant Joan Despí hi està representada i tal com vam poder observar, ocupa una tercera part de l’exposició.

Fins allà es van desplaçar el sr. Àlex Medrano, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, i en Carles Bonsoms, Coordinador del Premi JUJOL de Dansa Jove. Allà van poder gaudir de l’EXPO-JUJOL i aprofitar la ocassió per  transmetre-li al Sr. Jujol Jr, President de l’Arxiu JUJOL, el projecte del Premi Jujol de Dansa Jove. El sr. Jujol va interessar-se molt pel Premi i va donar el seu suport a aquesta iniciativa que enguany celebra la seva tercera edició.

Comments are closed.